KARNEF

Udruženje za kardionefrologiju Srbije
KARNEF

Registracija- postanite aktivan član Udruženja

Registrujte se i učlanite u Udruženje za kardionefrologiju Srbije. Ovim stičete pravo da aktivno učestvujete u radu Udruženja, prisustvujete skupštini Udruženja, predlažete i birate članove predsedništva. Budite deo tima!

Učlanjenje je besplatno, a PRIJAVA se podnosi online.

Srećna Nova Godina i Božić

Drage kolegenice i kolege, saradnici i prijatelji,

U ime Udruženja za kardionefrologiju Srbije, kao i u svoje lično ime, čestitam Vam predstojeće Novogodišnje i Božične praznike sa  željom da Vam Nova 2021. godina  donese dobro zdravlje, sreću i uspeh.

 

 

Bila nam je velika čast i zadovoljstvo što ste sve ove godine verovali u nas, aktivno učestvovali u radu Udruženja i tako doprineli njegovom daljem razvoju.

Danas je srpska kardionefrologija ili skraćeno KARNEF dobro poznata organizacija ne samo u zemlji, već i u inostranstvu.

Uvek smo insistirali da glavno obeležje našeg rada bude visoki naučno stručni kvalitet i u to su mogli da se uvere svi oni koji su prisustvovali sastancima Udruženja počev od seminara, kurseva, preko škola, simpozijuma do medjunarodnih kongresa.

U godini koja je pred nama i koju svi očekujemo sa puno nade i vere, nakon teške 2020., Udruženje će proslaviti svoje punolestvo. Iskreno se nadam da ćemo to obeležiti na pravi način- organizacijom i održavanjem Petog medjunarodnog kongresa kardionefrologije.

Pridružite nam se!

 

Srdačan pozdrav,

Prof.dr Sonja Radenković

Predsednik Udruženja za kardionefrologiju Srbije

 

Uputstvo za prezentaciju radova - KARNEF 2019

Usmene prezentacije - trajanje prezentacije od 15 do 20 minuta (vreme će biti određeno u definitivnom programu sastanka!). Slajdovi treba da budu na engleskom, a izlaganje na engleskom ili srpskom jeziku. Predavačima će biti na raspolaganju video bim projektor sa pratećom opremom. Molimo Vas da prezentacije budu izrađene u Power Point-u sa korišćenjem Times New Roman ili Arial fonta.

Poster prezentacije - dimenzije panoa za poster prezentacije su: širina 120cm, visina 80cm. Tekst na posterima treba da bude na engleskom, a diskusija na srpskom ili engleskom jeziku.

Pozivno pismo 2017

Dragi prijatelji i kolege,

Velika mi je čast i zadovoljstvo pozvati vas na 3. međunarodni kongres kardionefrologije i hipertenzije "KARNEF 2017", koji će se održati od 11. do 13. maja 2017. godine u Pirotu.

,,KARNEF“ je već tradicionalni skup kardiologa i nefrologa, na kome učestvuju i lekari drugih specijalnosti: fiziolozi, patofiziolozi, klinički biohemičari, farmakolozi, endokrinolozi, pulmolozi, anesteziolozi, kardiovaskularni hirurzi. Od nesumljivog značaja je i učešće farmaceuta, hemičara i biologa. 

Mutidisciplinarni pristup kod pacijenata sa udruženim bolestima srca i bubrega je od neprocenjivog značaja u ranom otkrivanju, dijagnostici, prevenciji i lečenju, obzirom na složene etiopatogenetske mehanizme nastanka i razvoja ovih bolesti.

Konferencija će uključivati plenarna predavanja, tematske sesije, radionice i sastanke sa stručnjacima iz različitih područja istraživanja. Obezbeđene su nagrade za najbolji istraživački rad u području kardionefrologije.

Kao i prethodnih godina, biće velik broj predavača iz inostranstva, što svakako ukazuje na svu važnost i kvalitet ovog Kongresa.

Ovo je osma škola kardionefrologije, jedinstvena, ne samo u našoj zemlji i regionu, već i na jugoistoku Europe.

Uloga Udruženja za kardionefrologiju Srbije u organizaciji ovih skupova i u kontinuiranom radu na problemima otkrivanja uzroka i adekvatnog tretmana bolesnika sa udruženim bolestima srca i bubrega prepoznata je i od strane velikim svetskih asocijacija. Naša organizacija postala je pridruženi član Međunarodnog društva za nefrologiju (ISN).

Srdačno vas pozivam da nam se pridružite i da aktivno učestvujete u Konferenciji i tako doprinesete daljem razvoju kardionefrologije u Srbiji.

U nadi da se vidimo uskoro u Pirotu,

Pozdrav,

 

Prof. Dr. Sonja Radenković

Predsjednik organizacijskog odbora

Smeštaj Kruševac i Ribarska Banja

Kruševac

Za učesnike kongresa koji su svoj smeštaj uzeli u Kruševcu, biće organizovan prevoz do Ribarske Banje za vreme trajanje kongresa dva puta dnevno.

Napomena: Rezervacije izvršiti do 30.4.2019. godine.

Ribarska Banja

Specijalna bolnica "Ribarska Banja"

Specijalna bolnica Ribarska Banja ima 510 postelja, od kojih 230 u sistemu zdrastvenih ustanova Srbije, dok je preostalih 280 na slobodnom tržištu. U vilama Srbija, Bosna, Hercegovina, Vojvodina, Dalmacija, Slavonija, Hrvatska, Crna Gora i Pogled, pored jednokrevetnih, dvokrevetnih i trokrevetnih soba, imaju i standardne i lux apartmane. Na temeljima starog turskog amama iz 17.veka podignut je moderan spa centar.

37205 Ribarska Banja
Tel: 037/865-263
Fax: 037/865-129

Informacije i rezervacije
Tel: 037/865-120, 037/865-270, 063/87-82-886 
www.ribarskabanja.rs 
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.


Vila "Di Lusso"


Vila Di Lusso je savremeni objekat u neposrednoj blizini Specijalne bolnice "Ribarska Banja" (300m), koji će sasvim sigurno zadovoljiti sve vaše potrebe udobnog smeštaja i prijatnog boravka u ovom banjsko - klimatskom lečilištu. U okviru Vile Di Lusso na raspolaganju vam je 60 ležajeva u dvokrevetnim sobama i apartmanima sa kupatilom. Svaka soba ima sopstveni balkon, televizor(kablovska tv) i bežični internet. Gostima je na raspolaganju restoran, kao i parking, a u okviru objekta je lift. Ribarska Banja je balneološko lečiliste i klimatsko mesto, nalazi se na severnim padinama planine Jastrebac, na nadmorskoj visini od 540m, u dolini Ribarske reke. Smeštena je u središnjem delu Srbije, u Rasinskom okrugu, 220km od Beograda, 35km od Kruševca, i 72km od Niša. Priuštite sebi luksuzan odmor u Vili Di Lusso i uživanje i relaksaciju.

Tel: 037/865-125, 066/202-101 
www.dilusso-ribarskabanja.com 
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.


Vila "Janus"

 

Vila Janus vas očekuje na ulazu u Ribarsku Banju i udaljena je svega 600 metara od centra Ribarske Banje odnosno specijalne bolnice. Vila je novi objekat izgrađen 2006. godine. Smeštaj raspolaže sa 50 ležajeva. Poseduje 4 apartmana za 3 osobe, 1 apartmanom za 4 osobe, 14 dvokrevetnih soba i 2 četvorokrevetne sobe. Svaka soba ima sopstveno kupatilo, kablovsku televiziju, Internet, parno grejanje, klimu. Uz samu vilu, sagrađen je i restoran Janus u etno stilu. Restoran je dostupan kako korisnicima smeštaja Vile Janus tako i ostalim posetiocima Ribarske Banje. Tradicionalna srpska jela kojima će vas poslužiti u ovom restoranu napravljena su od domaćih namirnica proizvedenih na imanju vlasni smeštaja i restorana Janus. Cene hrane su jako povoljne, a ukoliko se sa vašim društvom u restoranu Janus nađete vikendom uveče Vaš provod će upotpuniti muzički program.

Tel: 037/476-476; 064/20-60-883; 064/51-37-449


Vila "Marija"

Vila Marija u Ribarskoj Banji je moderan i luksuzno opremljen smeštaj koji je od specijalne bolnice Ribarska Banja udaljen 700 metara. Sagrađena je 2010. godine. Smeštaj Marija raspolaže sa 4 studia, jednim apartmanom, jednom jednokrevetnom i sa dve dvokrevetne sobe. Svaka soba ima kupatilo, parno grejanje, klimu i kablovsku televiziju. U okviru smeštaja Marija funkcioniše restoran sa velikom terasom. Za goste ispred vile obezbeđen je parking prostor.

Ribarska Banja
Tel: 069/10-12-949


"Ribarski konaci"


Sve smeštajne jedinice poseduju sopstveno kupatilo, LCD TV i besplatan Wi-Fi. Na raspolaganju je takođe i moderno opremljena kuhinja po meri čak i najboljih kulinara. U sastavu Ribarskih Konaka nalazi se i biljna apoteka u kojoj ćete pronaći proizvode pravljene po tradicionalnim recepturama dokazane efikasnosti.

Tel: 066-00-50-55; 065/99-037-19


Vila "Nena"

Svaka soba ima svoje kupatilo i terasu, a u potkrovlju je smeštena zajednička kuhinja. Obezbeđen je parking prostor za goste smeštaja Nena, a u dvorištu smeštaja u toku sezone funkcioniše bar, restoran. Na meniu restorana su roštilj, razna kuvana jela i desert. Vila ima dostupnih sedam dvokrevetnih soba, kao i dve jednokrevetne sobe. Cena noćenja sa doručkom za učesnike kongresa je 1100RSD. Za doručak se služi domaća hrana.

Tel: 037/475-26


Vila "Dynasty"

Svaka soba ima sopstveno kupatilo sa tuš-kabinom i toaletom, terasu, grajanje, TV-prijemnik, internet sa WiFi-em, mini-bar, kuvalo za kafu, komarnike na prozorima kao i peskire za internu upotrebu. U prijatnom restoranu sa terasom nasim gostima pruzamo i ugostiteljske usluge. Cena noćenja sa doručkom za učesnike kongresa je 1100RSD. Za doručak se služi domaća hrana.

Tel: 062/82-99-397


 

Privatan smeštaj u Ribarskoj Banji

KM turist
Jug Bogdanova 39
Tel: 037/449 720


Smeštaj u Kruševcu

Hotel Golf

HOTEL GOLF STANDARD **

Svojim gostima nudi smeštaj u 16 soba sa 30 ležajeva. Sve sobe su klimatizovane, sadrže mini bar, satelitski tv program, telefon, fen… Hotel krasi izuzetna kuhihja sa svim specijalitetima sa roštilja, kao i bogat izbor morske i rečne ribe.

Cena prenoćišta :

Jednokrevetna soba: 2900 dinara

Dvokrevetna soba: 4200 dinara

Trokrevetna soba: 5400 dinara

Porodični apartman: 6500 dinara

 

HOTEL GOLF LUX ***

Svojim gostima nudi smeštaj u 23 sobe i 6 apartmana sa ukupno 52 ležaja. Sve sobe i apartmani su klimatizovani, sadrže mini bar, tv, telefon, fen, sef, internet. Kupatila su luksuzno opremljena sa djakuzi kadama, a tuš kabinama sa masažerima.

Cena prenoćista:

Jednokrevetna soba: 3600 dinara

Dvokrevetna soba: 5200 dinara

Trokrevetna soba: 6600 dinara

Apartman (za jednu osobu): 5500 dinara

Apartman (za dve osobe): 7500 dinara

 

Boravišna taksa po osobi za jednu noć je 100,00 dinara.

U cenu prenoćista je uračunata internet konekcija, doručak, korisćenje bazena i teretane.

Usluge polupansiona plus 700,00 dinara.

Usluge punog pansiona plus 1400,00 dinara dnevno, po osobi.

Hotel poseduje rent a car usluge.

Ostali sadržaj hotela: FITNES CENTAR, SAUNA, BAZEN, MASAZA, CAFFE BAR

 


Hotel BISER

Hotel BISER ima kapacitet od 3 apartmana i 12 dvokrevetnih soba, čiji su otmeni enterijeri i savremena oprema pogodni kako za boravak poslovnih ljudi tako i za porodični smeštaj.

Cena uključuje noćenje sa doručkom i boravišnom taksom.

Standard soba:

Za jednu osobu: 3350 RSD

Za dve osobe: 5700 RSD

U sobama:

 • Klima uređaj
 • Telefon
 • Mini bar
 • Kablovski internet
 • Besplatan pristup Wi-Fi mreži

Soba 104

Soba 204

Soba 304

Lux soba:

Za jednu osobu: 4350 RSD

Za dve osobe: 6200 RSD

U sobama:

 • Klima uređaj
 • Sef
 • Telefon
 • Mini bar
 • Kablovski internet
 • Besplatan pristup Wi-Fi mreži

Soba 105

Soba 203

Soba 305


Vi ste ovde: Home ss