KARNEF

Udruženje za kardionefrologiju Srbije
KARNEF

Smeštaj 2019

Smeštaj za učesnike Četvrtog kongresa kardionefrologije i hipertenezije Jugoistočne Evrope obezbeđen je u sledećim hotelima:

1. New City Hotel & Restaurant

adresa: Vožda Karađorđa 12, Niš

mail:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

website: http://newcityhotelnis.com/

galerija slika: http://newcityhotelnis.com/galerija/

broj za rezervacije: +381 18 504 800 

Tip sobe

EUR

Jednokrevetna

52,3

Dvokrevetna

34,8

*Date cene su po osobi

 

Cena uključuje noćenje sa doručkom, osiguranje i gradsku taksu. Rezervacija smeštaja se može izvršiti isključivo preko sajta, telefona ili mail-a.

Rezervacija je moguća do 1.5.2019.

2. Sportski centar Čair - Prenoćište

 

 

adresa: 9. brigade 10, Niš

mail:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

telefon: +381 18 205 455

 

 

 

 

Tip sobe

RSD

Jednokrevetna

1800

Dvokrevetna

2800

Trokrevetna

3500

*Date cene su po sobi.

 

Prenoćište se nalazi u parku Čair i deo je sportskog centra Čair. Cena uključuje noćenje, pristup bazenu, osiguranje i gradsku taksu. Rezervacija smeštaja se može izvršiti isključivo preko mail-a ili telefona.

Rezervacija je moguća do 1.5.2019.

Informacije o doručku biće naknadno izbačene.

Godišnje nagrade za 2018.

Poziv i uslovi za učešće - KARNEF 2019

Četvrti međunarodni kongres kardionefrologije održava se od 17. do 19. maja 2019. godine u Nišu.

 Važna napomena za učesnike iz Srbije: Vaše prisustvo i učesće na Kongresu zahteva da se registrujete i učlanite u Udruženje za kardionefrologiju Srbije. Ovim stičete pravo da aktivno učestvujete u radu skupštine Udruženja, predlažete i birate članove predsedništva i predsednika.

Učlanjenje je besplatno, a prijava se podnosi online.

 Za istraživače, doktorante i specijalizante (uz adekvatan dokaz), rana registracija i uplata kotizacija je 3500 RSD (do 31.01.2019), a kasnija registracija i uplata kotizacija je 5000 RSD.  Za ostale učesnike registracija i rana kotizacija je 5000 RSD a kasnije uplate su 7000 RSD. Pre uplate obavezno izvršiti registraciju.

Posle registracije, kotizacije uplatiti na račun Udruženja za kardionefrologiju Srbije.

 Broj računa:   105000000002254988-Karnef, AIK banka.

Napomena: na uplatnici polje model ostaviti prazno, a u polje poziv na broj upisati broj licence ili matični broj.

 

Rok za prijavu radova i slanje sažetaka je 05.02.2019. godine.

Dobrodosli na Karnef 2019

http://karnef.org/dependencies/Photo_SR1_small.jpg

Četvrti Međunarodni Kongres Kardionefrologije i Hipertenzije

Datum održavanja: 17-19. maj 2019. godine

Mesto održavanja: Niš

Raduje me da mogu da Vas pozovem na deveti sastanak Udruženja zakardionefrologiju Srbije i Četvrti međunarodni kongres kardionefrologije i hipertenzije,,KARNEF 2019“.

,,KARNEF“ je već tradicionalni skup kardiologa i nefrologa, na kome učestvuju ilekari drugih specijalnosti: fiziolozi, patofiziolozi, klinički biohemičari, farmakolozi, endokrinolozi, kardiovaskularni hirurzi. Od nesumljivog značaja je i učešće farmaceuta, hemičara i biologa.

Mutidisciplinarni pristup kod pacijenata sa udruženim bolestima srca i bubrega je od neprocenjivog značaja u ranom otkrivanju, dijagnostici, prevenciji i lečenju, obzirom na složene etiopatogenetske mehanizme nastanka i razvoja ovih bolesti.Po prvi put na Kongresu ce biti reči i o kardio-pulmonalno-renalnim oštećenjima, kao iodnosa izmedju gastrointestinalnog trakta i kardiorenalnih bolesti, čemu se do sada nije poklanjalaposebna pažnja.Posebna tematsku celinu sastanka čine eksperimentalna kardionefrologija i fizička hemija ukardionefrologiji koje kao bazične oblasti u mogome doprinose razumevanju kompleksnihetiopatogenetskih mehanizama i interakcija sistema srce-bubreg.Nezaobilazna tema sastanka je arterijske hipertenzije i njena uloga u nastanku i progresijikardiorenalnih oštećenja, sa isticanjem novih terapijskih mogućnosti.Kao i prethodnih godina, na sastanku će biti, pored domaćih, i veliki broj stranihpredavača, što svakako govori o značaju i kvalitetu skupa.Ovo je deveta škola kardionefrologije, jedinstvena, ne samo na prostorima našezemlje, već i u regionu i u jugo-istočnoj Evropi.Rad skupa će se odvijati kroz plenarna predavanja, tematske sesije, radionice, idirektne susrete učesnika sa ekspertima iz pojedinih oblasti.Uloga Udruženja za kardionefrologiju Srbije u organizaciji ovih skupova i ukontinuiranom radu na problemima otkrivanja uzroka i adekvatnog tretmana bolesnika saudruženim bolestima srca i bubrega prepoznata je i od strane velikim svetskih asocijacija.Od marta meseca 2016. godine naša organizacija je pridruženi član Svetskogudruženja nefrologa.

Pozivam Vas da nam se pridružite i uzmete aktivno učešće u radu skupa, i takodoprinesete daljem razvoju kardionefrologije u Srbiji.

Do skorog viđenja u Nišu, srdačan pozdrav,

Predsednik Udruženja za kardionefrologiju Srbije

Prof. dr Sonja Radenković

Program skupa 2019

 

Program skupa 2019 će uskoro biti dostupan...

 

Vi ste ovde: Home Karnef 2019